úterý 2. února 2010

2. 2. Oblačná pavučina jinak

Vida, zapomněli mi zablokovat b3. Takže je vidět, jak vznikla oblačnost, která nám nese sněhovou nadílku.

1 komentář:

  1. Zdravím tě blogere.
    Jsem z Pardubicka a přestože je zde letiště, a na orgoblogu jsem nalezl trasy leteckých linek,
    Tak jak to je již bohužel denním jevem, skutečně denním jevem, hrčí zde v dohledném a doslechném okolí letadla bohužel permanentně ve dne v noci.Jelikož nemám zase takový rozhled v netové síti, a neumějíc jazyky jsem odkázán pouze na vaše informace a rád bych si ujasnil některé informace.
    Někde na paprsky1.de nebo jinde? jsem viděl záznam/spřekladem/ jak němečtí radiolokátoři sledují vznik mlhoviny po přeletu nějakých letadel.
    Ale
    Přece naši lokátoři a radiolokátoři musejí mít přece záznamy o pohybujících se přeletech letadel.Přestože odpoledne po obloze přelétají všemi směry desítky letadel, trasy jsou pouze dvě, respektive směry, plus minus pár kilometrů se dá snést, ale štrykují to jako punčocháče. Během krátké doby se zešeří.
    No kdyby se nejednalo o takovou lumpárnu, tak by to byl úžasný pohled, eventuelně fotka.
    Z parubic-průmyslové zony je vidět až nad prahu, když tam přilétají letadla od severu. a pak klesají. A tak jak přibývají čáry, které kupodivu po delší době mizí, se objeví od severu a kus před prahou obrovaký oblouk tak 60-70 kmse stočí jako čtvrtkruh a mastí přes nás .Stopy pomalu mizí a vzniká mlha.Od druhého do dvanáctého pardubicko mělo bvydatné sněžení a slunce neproniklo skrze mraky nad kterými bylo permanentně dvacetčtyři hodin co pět až deset minut slyšet hrčení letadel.
    Vyšší inštance, úřady některé a které- o tom musí vědět. Věřím tomu že před posledním samitem o klimatu specialisté kteří vytáhli na světlo boží pravdu o falšování údajů, zvládnou i zveřejnění těchto údajů o trvalém vzdušném napadení našeho vzdušného prostoru.Přece nejsou neviditelné tyto stroje. A zeshora na nás padá med. Průser bude až toto pokročí dál do potravního řetězce.

    Díky za takovou obětavou práci.
    Jen mě nasměruj prosímtě na stránky, kde bych přes překladač získal víc info o tom proč? a Co to sypou. Díky, krajin

    OdpovědětVymazat